Kapcsolatfelvételi információk, tudnivalók

Magam a modern autodidakta órásmesterség irányvonalát képviselve mindent elkövetek annak érdekében, hogy munkáim közben szerzett ismereteimet megoszthassam mindenkivel, ezért honlapom főleg tájékoztató és demonstrációs célokat szolgál, műkedvelő órásként kereskedelmi és pénzügyi tevékenységet nem folytatok.

Amennyiben mégis gyakorlati órajavítással összefüggő kérdése merült fel,  az alábbi elektromos postacímen felveheti munkatársaimmal a kapcsolatot.

info@watchmaker.hu

https://www.facebook.com/www.watchmaker.hu

budafoki.antik.orasbolt@gmail.com

Mobil:06-20-3526-213

Tel: 06-1-229-1261

Kollégáim aktív órajavítási műveletet végeznek, így a válaszadási idő kitolódhat. Amíg választ nem adnak, kérem olvassa el órajavítással kapcsolatos publikációimat.

Javítási naplók megtekintése itt!

Tudnivalók

Az órajavítás hagyományos technikáját modern, digitális fotózás vívmányaival kiegészítve megpróbálom az órásszakma több száz éves kultúrájával ötvözni, és mindezt az internet lehetőségein belül megjeleníteni. Írásaim, műszaki elemzéseim mindenki számára elérhetőek, fényképes publikációim akár oktatási segédanyagként is felhasználhatóak.

Tájékoztatási szándékom mellet fő célom abban nyilvánul meg, hogy akár egy 1800-as évek közepén gyártott antik zsebóra komplett restaurálását bárki megtekinthesse otthonában, vagy egy internetkávézó teraszán, számítógép vagy bármely okos eszköz segítségével.
Professzionálisan felszerelt órásműhelyem fejlett megvilágítással, stúdió-technikai berendezésekkel rendelkezik, mely szokatlan párosítása az elvégzett műveleteknek, szinte egyedülálló a szakmában.

Szeretnék minél több időt tölteni az órásbolt autentikus környezetében, de publikatív tevékenységen sok esetben elszólít a helyszínről, néha akár külföldre.

Ebben az esetben minden általános órajavítással, vagy felújítással kapcsolatos tevékenységet Budafok történelmi belvárosában üzemelő Óra és ékszerboltunk szakszerűen elvégez. Az üzlet több évtizede sikeresen működik, fittyet hányva a trendek változásainak. Tulajdonosa, Tóth László Órásmester tapasztalata szinte mindennemű óraszerkezetre kiterjed, alkatrészkínálata páratlan. Magam is, ha tehetem az üzlet beérkezett kínálataiból választom ki a megfelelő témát, amely publikációim alapjait is képzi.

(Tóth László Órásmester, Antik Óra- Ékszerbolt, H-1221, Budapest-Budafok, Mária Terézia út 12.)

A Budafokon található, 1937-óta működő Antik Óra és Ékszerbolt felújított homlokzata.
A budafoki Szent Lipót templom látképe egy korabeli talbotípián, az 1890-es évek közepén.
A budafoki Szent Lipót templom napjainkban.

Amennyiben érdekes, publikatív témájú időmérővel rendelkezik, amelynek története, mondanivalója esetleg történelmi múltja van, keressen bizalommal.

Köszönöm figyelmét, maradok tisztelettel:
Kőnig Levente – Műszaki publicista www.watchmaker.hu


Az üzenethez kép is csatolható. Max. méret: 10Mb. Küldhető fájlformátumok: jpg, jpeg, png.