Szolgáltatásaim

Javíthatatlan időmérő fogalma tulajdonképpen nem létezik. Jól felszerelt órásműhellyel és elhivatottsággal szinte minden óra javítható. Határt kizárólag saját kreativitásom és partnereim elszántsága szabhat, a lehetőségek technikai eszköztárai korlátlanok.A fotókra kattintva az órajavításhoz használt szerszámaim, gépeim és eszközeim képcsarnoka nyílik meg, amelyek saját órásműhelyemben készültek.

Márkafüggetlen óraszerviz. Antik és modern órák javítása, korszerűen felszerelt órásműhelyemben. Nagyjavítás, komplett felújítás, speciális restaurálás, garanciával, 4-6 hetes határidőre.

Mechanikus és elektromos órák komputerdiagnosztikai vizsgálata. Minden általam javított óra, átadás előtt diagnosztikai vizsgálaton és műszeres beszabályozáson esik át, amiről bizonylatot állítok ki.

Antik álló, fali és asztali órák javítása, szakszerű felújítása, restaurálása. Javíthatatlannak ítélt órák, óraritkaságok és muzeális értékű órák javítása, hiányzó alkatrészek készítése, korszerűen felszerelt gépműhelyemben.

Kar és zsebórák tokjainak szakszerű javítása, felújítása. Polírozás, dekorációs mattírozás, óratokok átalakítása, galvanizálás igény szerint, komplett műhelyfelszereléssel.

Festett és zománcozott számlapok javítása, hideg zománcozás, feliratok, osztások javítása, számlapfelújítás.

Antik és modern, arany, ezüst és gyémántékszerek javítása, ékszerkészítés, ékszertisztítás.

Hagyatékok, családi örökségek teljes felújítása, dokumentált javítással, publikatív megjelenéssel kiegészítve. Amennyiben rendelkezik ritka, sajátos történetű műkinccsel, kérem vegye fel velem a kapcsolatot.

Irodalmi és történelmi okiratok, dokumentumok publikatív megjelenítése, történeti közértelmezése. Amennyiben családja őriz hasonlót és közkincsé szeretné tenni, kérem keressen bizalommal.

Munkaasztalom javítás, felújítás közben fotóstúdióvá alakulva minden lényeges folyamatot dokumentál, ami nyilvános és megtekinthető. Remélem tevékenységem némi hiánypótlásként segít az órás szakma zárt világának megismerésében. A fényképek saját órásműhelyemben, felújítás közben készülnek, amelyek a órajavítás tényleges menetét fotósorozat formájában dokumentálják. Rendhagyó módon a javítási naplók márka és művészettörténeti kiegészítéssel fűszerezve megpróbálnak kitörni a száraz és szürke műszaki tartalmak világából. Publikációk és a dokumentált órajavításaim egyben referenciamunkáimnak is tekinthetőek.

 

A képekre kattintva megnyithatja az albumokat. Szakmai fotóim a Javítási naplók menüpontban megtekinthetőek. Virtuális és interaktív kiegészítője az órajavításnak.

 

A távolság nem lehet akadály, hogy szolgáltatásaimat elérje! Javítandó óráját feladhatja csomagban is! Ha vidéken lakik, ahol nincs órásüzlet, vagy csak egyszerűen nem tud felkeresni, óráját elküldheti címemre küldeményként. Beérkezést követően az átvételt feladója részére e-mailben visszaigazolom, az órát megjavítom és előzetes megbeszélés alapján az ön által meghatározott napon, szintén küldemény formájában visszajuttatom címére. Honlapom tartalma főleg tájékoztató és demonstrációs célokat szolgál. Műkedvelő órásként pénzügyi és kereskedelmi tevékenységet nem folytatok, az órajavítás költségeit Tóth László Órásmester kereskedelmi és pénzügyi vállalkozásán keresztül rendezheti.

Professzionális órajavítás mellé válasszon professzionális csomagszállító partnert, hogy órája garantáltan és biztonságban megérkezzen hozzám! A képre kattintva megtekintheti a GLS honlapját, mely tartalmazza a szállítás feltételeit és tarifáit!